Onze AfriKaravan staat NU op een superleuke natuurcamping in het prachtige Noorden van Nederland èn is beschikbaar voor jullie om een heerlijke midweek of weekend in te genieten!

De AfriKaravan is een vrolijk ingericht en kleurrijk paradijsje op wielen, welke je volop Welkom heet in Afrikaanse schoonheid en sfeer. De camping biedt alle charme van een natuurcamping en met volop speelgelegenheid voor kinderen. In de omgeving zijn allerlei activiteiten te ondernemen òf gewoon niet.... en languit in de strandstoel! Deze staan voor je klaar.. uiteraard aangekleed in Afrikaans design ;-)

 

Laat je verassen en geniet van deze unieke mogelijkheid Afrikaans te kamperen op het Friese platteland.

 

Ons Afrikaravan is te huur voor 2 personen met max 1-2 kinderen. De ruime rondzit is namelijk om te bouwen tot één groot bed van 1.80x 2.00 m. En dit is dè slaapruimte; heel Afrikaans dus sàmen in het grote familiebed. Het aanrecht heeft een gasfornuis en spoelbak en er is een koelkast aanwezig. In de wasruimte is tevens een kraantje/wasbak. 

 

Hoe werkt het?

De Afrikaravan is te boeken midweek maandag 15u t/m vrijdag 11u of weekend van vrijdag 15u t/m maandag 11u of week maandag 15u t/m maandag 11u

Mail ons / vul contactformulier in met je gewenste periode, na aanbetaling zetten we deze als gereserveerd in de agenda.

midweek (4 nachten)   € 225,-

weekend (3 nachten)   € 180,-

week (7 nachten)         € 360,- 

Voor gebruik bedlinnen/keukentextiel €15,-

 

We verwachten dat je zelf de caravan weer netjes en schoon achterlaat. Indien dit niet het geval is houden we schoonmaakkosten op de borg in.

 

Wáár kun je genieten in onze Afrikaravan .....

Natuurkampeerterrein It Dreamlan Kollumerpomp (Frl)

Natuurkampeerterrein Fries & Fraai  Hoornsterzwaag (Frl)  

Boerencamping de A-Hoeve Luddeweer (Gr)

 

We ontvangen jullie graag in ons paradijsje en wensen jullie vast veel plezier!! 

Sprankelende groet, Josta & Astrid