Agenda

AFRIKASSI staat graag op zowel de kleinste marktjes als op wereldse festivals. Heb je iets leuks in petto...  Doe een aanvraag en nodig ons uit. Neem contact op >>

22 - 23 juni 2024 Markt van het Noorden, 

Paradigm Suikerlaan 2 Groningen

Hoe tof is dit! Een echte African Area op dè Markt van het Noorden! Zaterdag met verhalen van Bokobo kids, Zondag met Djembe en Afrikaanse dansworkshops van Afrikadi! Natuurlijk staat Afrikassi met kraam en ... Café Touba, Bissap en anders lekkers... kom dus gezellig even in Afrikaanse sferen @MarktvanhetNoorden!

8 juni 2024 Lentefair De Es, Assen

Op verzoek stonden we ook op de Lentefair van de Vrije School in Assen! 

13 mei Lentemarkt Widar Vrije school Groningen

Jaarlijks heeft Afrikassi haar stand op de Lentemarkt van de Widar vrije school, een vd favorieten ;) 

16 - 17 december 2023 

Kerstmarkt Orvelte

Hoewel net terug uit het warme Afrika, schitteren we op 16 en 17 december op de gezellige kerstmarkt in het prachtige Orvelte! Natuurlijk met originele en kleurrijke kerstgadgets! We zien je graag!

1 - 2 juli 2023 Hertme

Afrikafestival Hertme

Jaaaaaa... superveel zin in! Hèt meest fantastische festival van het jaar... op alle vlakken; heerlijke sfeer, fijne blije mensen, fantastische line up met artiesten uit verschillende Afrikaanse landen... overheerlijk eten èn bijzondermooie spullen te koop natuurlijk. We staan op het veld rechts van het podium ... kan ni missen!

16 - 17 juni 2023 Zwolle

Lepeltje Lepeltje festival 

Lepeltje Lepeltje festival in Zwolle. Lekkerrrr eten en genieten op het marktterrein! Met nieuwe bolgatanga manden en heeel veel anders leuks! Welkom 

27 mei 2023 Hilversum

Afrikadag festival

Op deze superstralende dag, eindelijk weer temidden van de Afrikaanse vibes! Prachtige kramen, waaronder de onze met nieuwe producten! heeerlijke muziek, en vrolijke vibes... more to come ...

13 mei 2023 Groningen

Widar Lentemarkt

Een van de fijnste dagen van het jaar, helemaal als de zon lekker schijnt! Dè Lentemarkt op de Widar Vrije school. Kom gezellig, veel activiteiten voor de kids en veel moois te bewonderen... 

10-11 december 2022 Leeuwarden

Kerstmarkt Blokhuispoort

We gaan het gewoon weer opnieuw proberen deze winter! Met een Afrikassi kerststalletje in de voormalige gevangenis van Leeuwarden, das toch nu al en succes! Kom jij ook onze kerstcreaties bewonderen, of lekker even nippen aan een bissap 'winter-edition'. Gezellig!

7 oktober 2022 - Groningen

Nataraj @ Huize Maas

Yesss 7 oktober kunnen we weer genieten van Nataraj, een heerlijk blote voeten dansfeest èn Afrikassi is erbij!

Dus tussen je dansmooves kun je fijn even komen rondneuzen. En wie weet ga je de dansvloer weer op met mooie ebbenhouten oorbellen of een riem met traditionele kauri schelpjes! We zien je graag en doen ook lekker een dansje mee

1 mei 2022 - Groningen

Suikermarkt Groningen

Kom heerlijk struinen, koekeloeren en shoppen op de Suikermarkt!

Dompel je onder in de heerlijke festival vibe bij EM2. Geniet van het supergave aanbod van vintage, retro, pre-loved, curiosa en self made. Verder is er live muziek, schminken voor de kinderen en toffe foodtrucks Op het sfeervolle terrein vind je overal kraampjes, bijzondere stands en meer…. > dusss daar zijn wij bij!

14 mei 2022 Groningen

Lentemarkt Widar Vrije school

Lentemarkt bedoeld voor ouders en kinderen van de Widar Vrije school. Vele leuke kraampjes met prachtige creaties van de kinderen, lekkere baksels, activiteiten en gezelligheid. Al meerdere jaren zijn we hier met veel plezier bij!

2 en 3 juli 2022 @ Borne

Afrikafestival Hertme

AFRIKA festival HERTME 2022 gaat dóór!!! en wij zijn erbij

Yooeeeehoooeeee eindelijk mogen we weer! Wat hebben we hier lang naar uitgekeken. op 2 en juli staan wij natuurlijk op de markt van het Afrikafestival!

Zien we je daar?

 

8, 9, 10 april - Epe

Caravanity weekend Epe

Hèt event waar jullie onze nieuwe Afrikassi droomcaravan kunnen bewonderen! En natuurlijk ook een weekendje kunnen boeken om in deze kleurenpracht weg te dromen. Afrika dichtbij @ de Noordelijke provinciën.

Op zaterdag 9 april is de markt geopend en kun je bij ons natuurlijk caravantastische items scoren!. Kom jij gezellig een kijkje nemen.

welkom!