Lentemarkt @Widar vrije school

Gepubliceerd op 15 mei 2023 om 10:00

Wat een ge-wel-dige mooie Lentemarkt hebben we gehad. Een zon overgoten lentedag en heel veel fijne bezoekers, supergoede sfeer en mooie dingen kunnen verkopen!

Speciaal voor Moederdag hadden we -ook- een klein handgemaakt bloempotje, naast de nieuwe collectie kunstige bloempotten! Deze stonden te schitteren op de kraam gevuld met zelfgekweekte pannekoekplantjes, hoe leuk!

De karite-lijn heeft grotere verpakkingen in glas èn een nieuwe geur; namelijk de citrus karite, met sinaasappel, mandarijn en Citroen! Een heerlijke frisse fruitige geur, natuurlijk als altijd en nu dus in een strak glazen jasje! Heel blij mee.

In Senegal hebben we verschillende dingen laten maken en ingekocht bij kunstenaars. Heel leuk te zien dat ze in de smaak vielen en meermaals zijn gekocht! 

Nfaly heeft naast bruin en zwart ook zwart/grijs/witte armbandjes gevlochten, en zo is ook deze collectie weer uitgebreid. Van mooi soepel leer maakt hij echt unieke sieraden. Van stoer tot elegant. 
 
Vraag niet hoe maar we hebben ook mooie gevlochten matten meegenomen in fel frisse kleuren, superleuk voor in de tuin of opende camping. 

En.... de prachtige kleurrijke gevlochten Bolgatanga manden zijn nieuw! We hebben potmanden, bolmanden en tulpshoppers... zoals verwacht vielen ze goed in de smaak! Menigeen pronkte ermee over de markt ;)

We hebben natuurlijk nog veel meer leuks te bewonderen... dus kom lekker langs op een van de volgende markten. Of snuffel lekker rond op de webshop. De Lentemarkt was iig een stralend succes! ☀️🌍🍀

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.