Spark is het nieuwe centrum gelegen in ons prachtige stadspark, het groene hart van GroningenStad.

Spark heeft twee prachtige ruimtes die geschikt zijn voor veel verschillende activiteiten en initiatieven. AFRIKASSI heeft haar winkel'atelier hier onder dak èn voor Spark biedt de tuin, ònS park vele mogelijkheden voor buitenactiviteiten en ander leuks...  laat de zomer maar komen!

Dus kom gauw kijken en vooral leuke dingen DOEN.

Zoek je een fijne (werk)plek of sessie/activiteitenruimte... Welkom!

De beweeg ruimte is uitermate geschikt voor dans, yoga, meditatie, alsook praktijkruimte.  De tweede ruimte is ingericht met tafels en stoelen en ideaal voor creactiviteiten, kinderfeestjes en allerlei groepsgelegenheden. Spark beschikt over een ruime keuken waarin gekookt kan worden.

Mogelijkheden genoeg @Spark.

 

Interesse bel of app Astrid 06 13923457

Issiaga Soumah staat erom bekend van ieder djembespel een waar feestje te maken! samen muziek maken is puur plezier en energie. In de lessen leer je de verschillende klanken van de djembe en hiermee oefenen. Binnen no time, speel je een gezamelijk ritme. Maar hier blijft het niet bij;er zit veel uitdaging in de verschillende ritmes, het samenspel, de snelheid van het spelen. In een cursusblok van 8 lessen kun je al een heleboel leren; en daarna wil je alleen maar meer ;)

Tijdens dit lessenblok zit het gebruik van de djembe inbegrepen; deze staat voor je klaar!

 

Vanaf dinsdag 27 februari gaan we weer Afrikaans dansen en wel nu op onze nieuwe locatie @ Spark! Een lekkere Afrikaanse workout om  vrolijk op rond te dansen. Ervaring niet nodig, welkom!