Kerstmarkt @Blokhuispoort

Gepubliceerd op 11 december 2022 om 22:04

Eindelijk was het dan zover (na annuleren van vorig jaar) dè kerstmarkt in de oude gevangenis van Leeuwarden; de  Blokhuispoort. Geweldige locatie met natuurlijk een prachtig binnenplein wat uitermate geschikt is voor een sfeervolle kerstmarkt!

Twee dagen lang non-stop kerstliedjes, kooouud winterweer zoals het hoort en geen drupje regen. De overgang voor ons van zonnig slipperweer in Senegal naar bevroren tenen en tussen de gevangenismuren was enigszins groot, maar gelukkig waren de toiletten lekker verwarmd en had Jossi een prachtig roze ski broek wat prima floreerde in onze kleurrijke kraam ;)

Goed bevoorraad met speciale kersthangers, sterrenslingers, prachtige tafelkleden en natuurlijk handmade kerstkaarten! En daarbij nieuwe leren sieraden, keukenschorten en verse karité als aanwinsten uit Senegal! Èn Bolgatanga manden uit Ghana, omdat ze zooo prachtig en kleurrijk zijn! Kortom als altijd rijk aanbod van heel veel verschillend leuks🌍.

Het was een succes! Maar liefst 20.000man passeerden de poorten en daarbij onze kraam. Vele bekenden, ditmaal vooral voor Jossie gezien het voor haar een thuiswedstrijd was. Superfijn weer dat onze happiness door velen zo enthousiast ontvangen is! Dus we gaan lekker dooorrr!

Volgend weekend; kerstmarkt in Haren! Dan schitteren we vanuit een prachtige blokhut, hoe leuk is dat! Zien we jullie daar?

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Chris Top
2 jaar geleden

Lekker bezig :-)