Openingsfeest Spark 6 april 2024

Gepubliceerd op 8 april 2024 om 13:12

Wauwww wàt een fantastisch openingsfeest hebben wij gehad zaterdag 6 april! In de stralende zon schitterde Spark vol vrolijkheid en prachtige kleuren en zorgde Afrikadi voor een geweldige sfeer en energie.

De afgelopen maanden is het ons gelukt een voormalig kaal scoutingpand aan te kleden tot prachtige workshoplocatie met onbegrensde mogelijkheden. Spark is een nieuw cultureel feelgood centrum, centraal gelegen in het voorste deel van het Groninger Stadspark. Spark staat voor vrolijkheid, energie, creativiteit en verbinding. In Spark worden allerlei activiteiten aangeboden van Afrikaanse dans en djembe tot yoga en is er ruimte voor inspirerende enthousiastelingen en initiatieven om Spark verder te verrijken. Spark wil een centrum zijn, waar iedereen zicht thuis voelt en welkom is. Voor een activiteit of les of om in alle rust te genieten van dit heerlijke plekje in het Stadspark, met een kop thee en wat lekkers..  

Hieronder een sfeerimpressie van de geweldige openingsfeest 6 april j.l. Met dank aan ChrisTopFotografie voor de bijzonder mooie foto's en het vastleggen van de energie en sfeer.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.